Real Debrid Instellen voor Beste HD Streams 4K & DTS (betaalservice)

Real Debrid is een leuke feature voor de streamer die voor de hoogste kwaliteit gaat. Real Debrid is een vrij goede en goedkope payserver en gegarandeerd de beste streams beschikbaar stelt. Vaak zijn Real Debrid streams voorzien van DTS en 1080HD kwaliteit of zelfs 4K UHD.

Meer Dagen = Meer Korting!

Voor €3,- kun je 15 dagen onbeperkt genieten van de beste streams die Real debrid te bieden heeft, dus handig als je Real Debrid voor het eerst eens wilt gaan testen. Ben je tevreden? Neem dan een langere periode, namelijk hoe langer de periode is die je afsluit hoe meer korting je krijgt, voor bijvoorbeeld 180 dagen betaal je maar 16 euro, dus is omgerekend maar €2,70 per maand. Real Debrid verlengt niet automatisch je account dus je zit nergens aan vast.

Gratis Real Debrid? Helaas is de gratis test periode van 06:00 t/m 12:00 niet meer beschikbaar..

Wanneer je een abonnement neemt van 15 dagen of langer, zorg dan dat je met je username alleen op 1 apparaat inlogt (per IP-adres). Zodra je met dezelfde username op 2 apparaten inlogt (verschillend IP-adres) wordt je account geblokkeerd.

Zonder Real-Debrid

Met Real-Debrid

Real Debrid instellen voor de beste streams

Account aanmaken

 1. Ga naar Real-debrid.com en en klik op de website rechts boven op “Aanmelden”
 2. Maak een account aan met een geldig email adres hier krijgt u namelijk een activatie link op binnen.

 3. Nadat u de email heeft bevestigd kunt u inloggen met uw account en ziet u het volgende scherm hier kunt u zelf uw aantal dagen kiezen die u wilt afnemen.
 4. Om te betalen zijn er diverse opties beschikbaar bijvoorbeeld via 'n paysafecard deze kunt u op diverse plaatsten kopen of het gebruik van een creditkaart.

Real Debrid betalen met iDEAL?

 1. Beschik je niet over een betaal optie via RD dan kunt u ook met iDeal uw Premium dagen aan kopen via deze link
 2. U kunt kiezen uit verschillende dagen met verschillende prijzen (vrij voordelig). Begin om alles uit te proberen maar eens met bijvoorbeeld 30 dagen voor nog geen 5 Euro
 3. Doorloop het bestelproces en reken af met iDeal
 4. Als alles goed is verlopen ontvangt u via de e-mail een code die begint met RD
 5. Log nu weer in op de website van Real Debrid en activeer met de code het aantal dagen: https://real-debrid.com/voucher
 6. Nu zult u zien binnen uw account dat er naast Premium het aantal dagen staat.

Real Debrid Instellen voor Meeste Addons (UrlResolver & ResolveURL)

 1. Ga naar “instellingen” -> “Instellingen” en kies eerst “Real-Debrid Urlresolver: Authoriseren” hierna het zelfde met “Real-Debrid ResolveURL: Authoriseren
 2. Nu gaat u op op een ander apparaat naar de website “real-debrid.com/device” en vult u de code in die in het scherm staat.
 3. Na het Authoriseren zal rechts-bovenaan een melding komen dat dit gelukt is, Als je nu naar bronnen zal zoeken komen er diverse Real Debrid bronnen bovenaan te staan.

Real Debrid Instellen voor Addons bv: Neptune Rising

 1. Ga naar “instellingen” -> “Addon/Instellingen” en kies “Neptune Rising” Instellingen
 2. Selecteer aan de linkerkant “Providers” hierna kun je rechts “Enable Debrid Providers” inschakkelen, selecteer deze.
 3. Selecteer nu onderaan op “OK” om de instellingen te onthouden als je nu naar bronnen zal zoeken komen er diverse Real Debrid bronnen bovenaan te staan.

HEVC Uitschakelen voor AFK-Box 2/Lite!

Heeft uw box processor logo M8 of MXQ dan is het noodzakelijk om in de addons bijvoorbeeld: covenant & exodus, instellingen bij “afspelen” HEVC uit te zetten omdat deze processor dat niet kan weergeven.

 

 

Wij willen er nadrukkelijk op wijzen dat de Add-ons en Payserver worden aangeboden door derden en dat wij uitsluitend een overzicht verstrekken van de mogelijkheden die deze add-ons en payserver bieden. Wij hebben geen invloed op de werking ervan en accepteren hiervoor dan ook geen enkele aansprakelijkheid. Wij kunnen ook geen ondersteuning bieden voor RealDebrid, RealDebrid is een bedrijf wat losstaat van Allefilmskijken.com

Abonneren
Abonneren op

23 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick
6 jaren geleden

Ik heb 2 kassies op het zelde op adres blokkeerde dan ook real debrid

Diana
6 jaren geleden

hoi,

Ik heb vanmiddag Real Derbid aangeschaft via mijn Imac. Nu heb ik me daar (IMAC) afgemeld om verder te kunnen kijken op mijn laptop! gaat dat niet? moet je dan voor ieder device een apart abonnement nemen? En wat gebeurt er als je bent geblokkeerd? Kan dat weer ongedaan worden gemaakt ik dacht namelijk dat je niet tegelijk met 2 of meer decives kon kijken ( wat ook begrijpelijk is!) maar dus wel als je je bij de ene had afgemeld en je met de andere wilde verder kijken!?

Leslie
6 jaren geleden

Hoi,

Als ik achter een vpn zit werkt real debrid dan ook?

Ruben
6 jaren geleden

Ik ben nog onervaren hierin, het is me nog niet helemaal duidelijk. Ik heb twee AFK boxen, ik heb net RD geinstalleerd op de eerste. kan ik het nu op de tweede box met dit account ook installeren? (zelfde huisadres, ander IP adres in thuisnetwerk, maar zelfde router, dus zelfde IP adres internet? Ik heb ook VPN van private internet access)

Johan
6 jaren geleden

Afgelopen weekend een abonnement afgesloten maar nog steeds geen code gemaild gekregen maar wel betaald!iemand anders hier ook problemen mee gehad ?

Johan
6 jaren geleden
Reply to  Susanne

Mag ik vragen waar jij je abonnement hebt afgesloten.

Johan
6 jaren geleden

Ik kan niet meer inloggen
Ik heb om een nieuw wachtwoord gevraagd
Maar ik krijg niets binnen ook geen code.
Iemand een idee

Marcel
6 jaren geleden

Als ik een VPN verbinding maak met mijn media streamer dan wijzigt mijn IP-Adres steeds. m.a.w. hoe gaat Real-Debrid hier dan mee om als dit adres steeds weer anders is?

Wilco
5 jaren geleden

Hoe kom ik in hemelsnaam in menu van convenant om hevc uit te zetten

Sascha
4 jaren geleden

Hoi ik krijg sinds paar dagen slechte links van real debrid zoals deze –> ResolveURL realdebrid tranfer ) Ik heb kodi 18.5 windows 10 en elke link of streaming is met een irritante popup ze blijven om de haverklap terug komen zo wel bij films en series. Bij een andere addons preccies het zelfde. Op website van realdebrid zag ik dit Torrent Files Name: The Writers Room S01E05 Game of Thrones 720p WEB-DL H 264-YFN Hash: 411802C4A7001D67F1BEAD04D1ECDB5DC7CA429C Generated Date: 30/11/2019 02:27:08 Size: 0 MB Selected size: 0 MB Loading Your magnet link is being converted to a torrent file. (Seeders:… Lees verder »

Sascha
4 jaren geleden
Reply to  Susanne

Super bedankt !!! Het werkt weer 🙂

John van ‘t Schip
4 jaren geleden
Reply to  Susanne

Mmm petje af werkt nu eindelijk weer bij mij bedankt

Carlo
4 jaren geleden

Ik heb op 2 verschillende Kodi Android streaming boxen hetzelfde probleem: Het ip adres van PureVPN is geblockeerd. Dit kon ik op de site van Real Debrid zien. Ik heb mijn account nooit gedeeld. Nu heb ik de support geprobeerd om hulp te vragen maar na het indienen krijg ik steeds hetzelfde automatisch gegenereerd “antwoord” waarin alleen gezegd wordt dat je bij Real Debrid eigenlijk geen vpn nodig hebt. Yeah wright! Dat maak ik zelf wel uit… Het stoort me enorm dat je als betalende klant geen ENKELE support krijgt maar slechts automatisch gegenereerde “antwoorden” . Het enige dat ik… Lees verder »