De Film/Serie Tips #35

film & serie tips 35

2016 weer een nieuw jaar is begonnen dus ook zijn er weer nieuwe films in aantocht en nu te zien via een AFK-Box.
Natuurlijk wens ik dus iedereen een mooi en gelukkig film jaar toe.

De volgende films zijn nu te zien in goede kwaliteit zoals “the Martian” het zal je maar gebeuren je word achtergelaten op een planeet hier ver vandaan en voordat iemand je kan komen redden duurt dat erg lang dus je zal iets moeten gaan verzinnen om deze tijd te overleven maar het enigste om je heen is zand.

Eten hebben we waarschijnlijk laatste weken weer genoeg gedaan maar in “Burnt” gaat een stel chef-koks aan de slag om het beste restaurant te openen in Londen zal dit slagen en wat neemt het allemaal met zich mee?

kijk de martian gratis

Niets is onmogelijk in de nieuwe “Mission Impossible: Rogue Nation” waarin Tom Cruise met zijn team een missie aan gaat die niet een van de makkelijkste zal zijn weer met vernieuwde snufjes komen ze waar ze maar willen om zo misdaad organisaties op te rollen.
Er word een kleine geboren maar schoonvader wil dat ie kan vliegen, bloed drinken en in een kist laten slapen maar gaat dat Dracula ook lukken in “Hotel Transylvania 2″zullen we het zien.

Het verhaal waar de wereld nu van in de ban is “Making a Murderer” kijk deze Netflix serie nu in zijn geheel en praat mee op uw werk of deze man nu echt erin geluisd is of niet.

De Film/Serie Tips #35

Burnt

 • Genre: Komedie/Drama
 • Duur: 101 min
 • Jaar: 2015

Adam Jones is een chef-kok die zijn Parijse restaurant met Michelinsterren is kwijtgeraakt. Nadat hij enige tijd niet in de keuken heeft gestaan besluit hij zijn team weer samen te brengen in Londen, met als doel het beste restaurant ooit op te richten. Hij probeert voor drie Michelinsterren te gaan.

The Martian

 • Genre: Sciencefiction/Avontuur
 • Duur: 141 min
 • Jaar: 2015

Zes dagen geleden werd astronaut Mark Watney één van de eerste mensen die een voet op Mars zette. Nu is hij er zeker van dat hij de eerste zal zijn die er zal sterven. Na een zandstorm blijft hij alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met aarde om te laten weten dat hij nog leeft. En zelfs al zou hij daarin slagen, tegen de tijd dat een reddingsploeg hem bereikt zouden zijn levensvoorraden reeds lang zijn uitgeput. Maar de kans dat hij door honger zal omkomen is klein: de beschadigde machine, de genadeloze omgeving of een simpele menselijke fout zullen hem meer dan waarschijnlijk eerder fataal worden. Maar Mark geeft niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn niet aflatende weigering om op te geven vat hij de ene hindernis na de andere aan

Mission Impossible: Rogue Nation

 • Genre: Actie/Misdaad
 • Duur: 131 min
 • Jaar: 2015

Het bijzonder efficiënte doch destructieve Impossible Mission Force (IMF) van Ethan Hunt wordt door de bureaucraten van Washington, waaronder het hoofd van de CIA, ontbonden. Maar Hunt stelt toch zijn team samen om een schimmige organisatie bekend als “The Syndicate” en diens ongrijpbare leider te vatten.

Hotel Transylvania 2

 • Genre: Komedie/Animatie
 • Duur: 89 min
 • Jaar: 2015

Dracula krijgt een kleinzoon. Hij is heel erg blij met hem. Natuurlijk is er wel een probleempje. Zijn kleinzoon is half menselijk. Dus probeert Dracula met hulp van zijn vrienden, zijn kleinzoon te laten voelen wat het is om een vampier te zijn.

Making a Murderer (seizoen 1)

 • Genre: Documentaire
 • Start Seizoen: 2015

Making a Murderer gaat over het leven van Steven Avery, een man uit Wisconsin die achttien jaar lang in de gevangenis heeft gezeten voor verkrachting van Penny Ann Beernsten. DNA-analyse linkte de verkrachting later aan Gregory Allen, een man die ook andere misdaden heeft gepleegd in Manitowoc County. Avery werd vrijgelaten en startte een rechtszaak tegen Manitowoc County en enkele ambtenaren die te maken hadden met zijn eerste arrestatie. Kort na het aanspannen van de rechtszaak werd Avery beschuldigd van moord op Teresa Halbach.

Making a Murderer toont de rechtszaak en het onderzoek naar de moord op Teresa Halbach. Brendan Dassey, de neef van Avary wordt ook beschuldigd van moord in het onderzoek, zijn rechtszaak komt ook aan bod in de serie.

 

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments