AFK-Box Update

Zoals u kunt zien heeft AlleFilmsKijken.com een make-over gehad dit wegens de klachten die er binnenkwamen dat de site moeilijk of gewoon niet te bereiken was. Daarvoor hebben we de hele website verhuisd naar een nieuwe webserver en omdat we toch bezig waren hebben we gelijk een andere uitstraling gegeven.

Overzichtelijker

De website is nu beter overzichtelijker dan dat ie al was wij streven voor gebruiksgemak en zijn van mening dat deze vernieuwing rustiger op het oog ligt en makkelijker te bedienen valt voor zowel via de PC dan via een draagbaar apparaat zoals een telefoon en tablet.
Ook is de uitleg pagina een stuk veranderd en daardoor overzichtelijker is geworden.

updateafknuAFK-Box Update V3.2

Laatste weken word er gewerkt aan de zogenoemde “Gotham build” deze is nu zo ver in z'n releases dat wij nog een kleine update kunnen aanbieden voor de AFK-Box hierna zal gewerkt worden aan versie 4. De update van nu bevat het volgende:

  • tot 50% sneller dan v3.01
  • Nieuwe apps voor films en series. (geen gezoek meer tussen welke stream je moet kiezen dat gaat automatisch)
  • Meer kinder apps voor kinderseries.
  • Meer Sport apps.
  • En de layout is veranderd zodat er nog minder stappen nodig zijn om een Film of Serie te kijken.

U kunt zelf deze update downloaden en installeren hoe dit moet kunt u hier lezen of wilt u dit niet allemaal zelf doen laat het dan ons doen met onze update service

Geen update nodig!

U kunt rechts onder in beeld zien als u de AFK-Box opstart welke versie u heeft staat daar al V3.2 dan is deze up-to-date en is het niet nodig om uw box te upgraden!

 

Wij wensen u veel plezier met de vernieuwde website en deze update komt u er zelf niet aan uit laat een bericht achter op onze Facebook pagina of meld het via onze contact pagina

Abonneren
Abonneren op

2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gera
8 jaren geleden

Ik heb keuze uit tientallen streams. Hoe kan ik een werkende kiezen?